Tressets Audio
Tressets Audio


Aquest lloc web ha sigut creat per l'empresa TressetsAudio amb caràcter informatiu i per a ús personal dels usuarios. A través d'aquest avís legal, es pretén regular l'accés i ús d'este lloc web, així com la relació entre el lloc web i els seus usuaris. Accedint a aquest lloc web s'accepten els següents termes i condicions: 
L'accés a aquest lloc web és responsabilitat exclusiva dels usuaris. El simple accés a aquest lloc web no suposa establir cap tipus de relació comercial entre TressetsAudio i l'usuari. L'accés i la navegació en aquest lloc web suposa acceptar i conéixer les advertències legals, condicions i termes d'ús contingudes en ella. 
El titular del lloc web pot oferir serveis o productes que podran trobar-se sotmesos a unes condicions particulars pròpies que, segons els casos, substituïsquen, completen i/o modifiquen les presents condicions, i sobre les quals s'informarà l'usuari en cada cas concret.

 

En complimient de l'artícle 10 de la Llei 34/2002, del 11 de juliol, de serveis de la Societad de la Informaciò i Comerç Electrònic (LSSICE) s' exposa a continuaciò les dates identificatives de la empresa.

 

Denominaciò social:

TressetsAudio

 

Nùmero d'identificaciò fiscal:

 

Adreça social:

Investigador Servet, 1

46680 Algemesí

 

Correu electrònic:

tres@tres777audio.com

 

Telèfon:

+34 625 196 627 +34 625 196 627

 

 

 

Contacte

Tressets Audio
Investigador Servet, 1
46680 Algemesí

(València)

 

Correu electrònic: bernatpellisser@gmail.com

Tel. 625196627


Llamar

E-mail

Cómo llegar